Certificering veiligheid voor Hotel Bieze

Certificering veiligheid voor Hotel Bieze

Hotel Bieze en het bijbehorende restaurant Vlint 21 staat voor optimaal genieten. Heerlijk eten en overnachten in een rustige, landelijke omgeving. Genieten is alleen mogelijk als je je ergens thuis voelt. Thuis is waar het veilig is. Niet voor niets dat veiligheid, in de breedste zin van het woord, binnen onze onderneming hoog in het vaandel staat. We zijn dan ook samen met verzekeringsexpert Chubb 24/7 de veiligheid aan het toetsen en bijstellen.

Veiligheidsmaatregelen

Binnen ons bedrijf, zowel het hotel als het restaurant en de vergaderaccommodatie, hebben we met de vele aspecten van veiligheid te maken. Hierbij moet je denken aan: waterveiligheid (legionella), brandveiligheid (onder andere brandmelders, blusvoorzieningen, noodplannen en afsluitbare afvalcontainers), maar ook privacywetgeving (AVG). Dagelijks komen veel gasten bij ons die gebruikmaken van WIFI. Wij willen onze gasten voorzien in alle gemakken. Daarom heeft Chubb een speciaal WIFI-apparaat geïnstalleerd om misbruik te voorkomen.

Optimaal genieten

Het afgelopen jaar heeft Chubb ons intensief bijgestaan om ons bedrijf tot in het kleinste detail veilig te maken. De brandmeld- en waterinstallatie is voorzien van onderhoud en alle medewerkers zijn RI&E (risico inventarisatie & evaluatie) opgeleid. Een investering waar we heel blij mee zijn. Hotel Bieze en restaurant Vlint 21 voldoen aan de strenge, wettelijke veiligheidseisen. Ook in het nieuwe jaar kunnen onze gasten optimaal genieten in een veilige, ontspannen omgeving!