Corona Update 2020

Corona Update 2020

Geachte Gast,

Wat een bijzondere en onzekere tijden zijn we in beland!
De Corona maatregelen zijn nog steeds van kracht en dit betekend dat de horeca in Nederland grotendeels gesloten is. Deze maatregelen zijn zeker nog tot 20 mei van kracht.

Momenteel zijn wij al druk bezig met de voorbereidingen voor na 20 mei, om ervoor te zorgen dat wij u dan veilig in ons bedrijf kunnen ontvangen. Conform de richtlijnen van het RIVM richten wij ons bedrijf zo in dat er 1.5 mtr. tussen de tafels zit. Naast plexiglas bij de bar en receptie, het dragen van handschoenen door personeel, hebben wij ook op diverse plekken dispensers neer gehangen, zodat u ten alle tijden uw handen kunt desinfecteren.

Ons hotel is sinds het begin van deze crisis geopend gebleven, echter was  er geen mogelijkheid tot het aanbieden een maaltijd. Vanaf 30 april zullen wij weer een aangepaste avondkaart gaan voeren waar u dan als hotelgast gebruik van kunt maken. Het restaurant blijft gesloten voor gasten van buitenaf. Indien u het niet prettig vindt om in het restaurant te eten is het ook mogelijk om uw diner op de kamer geserveerd te krijgen. Het ontbijt blijven wij tijdens de “Corona maatregelen” op de kamer serveren.

Uiteraard bent u ook van harte welkom als u niet bij ons wil dineren. In de lobby van het hotel vindt u een magnetron en servies, waar u kosteloos gebruik van kunt maken. Zelf meegebrachte etenswaren mogen echter alleen op de hotelkamer worden genuttigd.

Met het mooie weer in aantocht is Drenthe nog steeds de leukste provincie voor een paar dagen er tussenuit. Lekker fietsen, wandelen of gewoon een beetje toeren met de auto. Onderweg zult u helaas weinig mogelijkheden hebben om te lunchen maar wij maken op verzoek graag een lunchpakket.

Voor degene die er graag even tussenuit willen kunnen boeken via www.hotelbieze.nl Als u promocode 95BC90A6 gebruikt ontvangt u bij alle reserveringen tot 31 maart 2021 10% korting op uw boeking!

Wij hopen dat u allen in goede gezondheid bent en verwelkomen u graag binnenkort.

Met gastvrije groet,

Team Bieze en Vlint21

Geef een reactie