Hotel

Hotel

Hotel Bieze beschikt over 21 fraaie hotelkamers, suite en een familiekamer. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, flatscreen televisie en een bureau met daarbij koffie/thee faciliteiten. Tevens beschikt het gehele hotel over gratis WIFI.

U kunt heerlijk tot rust komen in de moderne kamer omringd door natuurlijke kleuren en materialen. Restaurant Vlint21 is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Geniet van een lekkere kop koffie met ambachtelijke appeltaart of een heerlijk 3-gangen diner in ons restaurant.

Daarnaast beschikt Restaurant Vlint21 over een heerlijk lounge terras waar u zomers prima kunt vertoeven met een lekker glas rosé. Wanneer het ‘s avonds wat frisser wordt, doen wij graag de heaters voor u aan.

Ook biedt Hotel Bieze diverse mogelijkheden voor al uw vergaderwensen. Het hotel beschikt over meerdere vergaderzalen en bijpassende vergaderarrangementen. U kunt hier in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten organiseren en tot rust komen in de groene omgeving van Borger.

Geniet u liever thuis van onze (h)eerlijke gerechten? Neemt u dan gerust contact met ons op voor de diverse cateringsmogelijkheden.

Hotel Bieze is een persoonlijk en sfeervol hotel waarin u kunt genieten van onze gastvrijheid. Wij heten u graag van harte welkom in Hotel Bieze

Standaard kamer


Comfort kamer


Suite


Familie kamer