Mam Moet een nachtje weg!

Mam Moet een nachtje weg!

Heeft u het al gehoord? De Mammoet komt weer naar Drenthe, sterker nog, naar Borger! Deze zomer vindt er een reeks unieke voorstellingen plaats in het Buinerveld over de ‘oertijd annu nu.’  Van de makers van het Pauperparadijs komt dus nu de voorstelling Mammoet met als bijzonder kenmerk de begintijd. Die is namelijk afhankelijk van de zonsondergang.

“Na het grote succes van theaterspektakel Het Pauperparadijs (meer dan 130.000 bezoekers) brengen de makers nu Mammoet. Een nieuwe, unieke theaterervaring in Drenthe, dé oerprovincie van Nederland. Het muziektheaterspektakel brengt de nooit eerder vertoonde Heilige Mammoetjacht en onthult geheimen uit de oertijd, die wij nu hard nodig hebben. Want zijn wij mensen eigenlijk wel gemaakt voor het leven dat wij nu leiden?

In een prachtige setting, middenin de natuur op het Buinerveld in Buinen, gaan goeroe Urdward en zijn vrouw Freya het publiek voor naar een betere toekomst. Door terug te keren naar de oertijd willen ze ons weer verbinden met elkaar en onze omgeving. Maar zijn hun grote idealen wel bestand tegen de werkelijkheid van alledag?

Mammoet toont de ware lessen van het Drentse Naoberschap, de hunebedden, het meisje van Yde, én het Hert van de Oostvaart. Met betoverende muziek, uitbundige kostuums van gerecycled materiaal, en een speciaal ontwikkelde oertaal: zo actueel heeft u de oertijd nog nooit gezien.

Tom de Ket (regie en scenario) liet zich voor Mammoet inspireren door de bestseller Sapiens van historicus Harari.”

Kijk snel op https://www.mammoetindrenthe.nl/praktische-informatie/ voor tickets, tijden en praktische informatie.

Kijk nog sneller op hotelbieze.nl om een heerlijke overnachting te boeken want Mam Moet een nachtje weg!

Geef een reactie