Vergaderen

Waar gaat u vergaderen in Drenthe?

Hotel Bieze biedt een fantastische locatie voor vergaderen in Drenthe. Door de centrale ligging aan de N34 tussen Groningen en Emmen is Hotel Bieze een uitstekende uitvalsbasis voor zakelijke bijeenkomsten.

Het hotel beschikt over meerdere vergaderzalen en bijpassende vergaderarrangementen. Door de bosrijke omgeving kunt u hier in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten organiseren en vergaderen in een gastvrije omgeving. Met 2 stijlvol gerenoveerde vergaderzalen biedt Hotel Bieze mogelijkheden voor elke groep vanaf 2 tot 50 personen. Daarnaast biedt het hotel een uitstekende uitvalsbasis voor meerdaagse congressen.

 

Vergaderen op maat

Wij streven ernaar voor ieder gast een passend arrangement te zoeken. Wij maken daarom graag een op maat gemaakt arrangement welke aansluit bij uw wensen. U kunt contact met ons opnemen per telefoon via 0599 – 745200 of per mail welkom@hotelbieze.nl

Hunnezaal

Capaciteit: 2 – 50 personen De Hunnenzaal is direct gelegen aan het restaurant en heeft een eigen ingang van buiten welke gelegen is aan het lounge terras. De zaal is ingericht met robuuste eikenhouten tafels en comfortabele stoelen. Er een grote raampartij wat voor veel natuurlijk daglicht zorgt in de zaal. De inrichting is gelijk aan het restaurant; veel natuurlijke materialen welke een sfeervolle, rustige omgeving creëert. Het voelt als of binnen en buiten gelijk zijn!

  • U-vorm 18 personen
  • Blok (Carré) 24 personen
  • Theater 50 personen
  • Cabaret 50 personen
  • School (Examen) 12 personen
  • Boardroom 15 personen
  • Diner 48 personen

Heerenkamer

Capaciteit: 2 – 12 personen De Heerenkamer bevindt zich in één van de etages boven het hart van het bedrijf; “het restaurant”. U vergadert in de kenmerkende bouwstijl van het gebouw ontworpen door architect Kalfsbeek. Door zijn verbinding met het restaurant en de vormgeving in de nok van het gebouw, wordt de Heerenkamer gekenmerkt door zijn intieme en vrije karakter. De zaal leent zich uitstekend voor een kleine informele bijeenkomst.

  • Boardroom 12 personen
  • Diner 12 personen
Neem direct contact op
Contact

Restaurant Hotel Bieze

 

 

 

Address: 11559 Ventura Boulevard, Studio City, CA 91604
Phone: 555.748.6051
Fax: 555.748.6051