Guest Directory

Guest Directory

Wij willen u van harte welkom heten bij Hotel Bieze. Deze online Guest Directory geeft u uitgebreide informatie van A tot Z over het hotel en de omgeving van Borger. Mocht u na vragen hebben over of tijdens uw verblijf, aarzel dan niet om bij onze receptie langs te komen. Namens het volledige team van Hotel Bieze wensen wij u een prettig en ontspannen verblijf toe in Borger.

Welkom!

Babybedje | Extra bed
Op verzoek plaatsen wij, tegen betaling, een babybedje of extra bed op uw kamer. Het plaatsen van extra bedden is niet op elke kamer mogelijk.

Brand instructies
Zie aanwijzingen op de binnenkant van uw kamerdeur. In geval van brand of een andere calamiteit bel 99.

Check in
U kunt dagelijks vanaf 15:00 uur inchecken. Wanneer u eerder komt kunt u alvast uw auto parkeren op onze parkeerplaats en uw bagage achter laten.

Check out
U dient de kamer voor 11:00 uur te verlaten. Wanneer u later wilt vertrekken richt u zich dan tot de receptie.

Defecten
Indien er defecten of mankementen op uw kamer zijn, vermeldt u deze dan bij de receptie.

Dekens | Kussen
Extra dekens of kussens zijn op verzoek verkrijgbaar. Neemt u hiervoor contact op met de receptie of bel 99.

Dieetwensen
Wanneer u dieetwensen of allergieën heeft, houden wij hier graag rekening mee. Raadpleeg hiervoor de receptie.

Dokter
Contact via de receptie of huisartsenpost. De Centrale Huisarstsendienst Drenthe is gelegen in Assen, Oostersingel 23. Telefoonnummer 0592 391 – 900. U dienst eerst vooraf telefonisch een afspraken te maken.

Evenementen
Gedurende het jaar worden er diverse dorpsactiviteiten en feesten georganiseerd. Door de centrale ligging van het hotel kunt u hier geluidsoverlast van ondervinden.

Fietsenstalling
U kunt uw fiets stallen in onze fietsenschuur. Deze bevindt zich op de parkeerplaats achter het hotel. U kunt de fietsenschuur openen met uw kamerpas.

Fietsverhuur
Wij verhuren fietsen en, op aanvraag, elektronische fietsen. Vraag bij de receptie naar de tarieven.

Huisdieren
Uw huisdier is van harte welkom in het restaurant. Voor verblijf op uw kamer wordt een vergoeding gerekend.

Klachten
Bij klachten, op- of aanmerkingen, verzoeken wij u vriendelijk deze direct te melden bij de bediening, receptie of manager aanwezig, zodat wij in de gelegenheid worden gesteld deze te onderzoeken en desgewenst op te lossen.

Kledingvoorschrift
Nacht- en badkleding is in het restaurant niet toegestaan.

Koffie- en theefaciliteiten
Op uw kamer staat een Nespresso machine waar u kosteloos gebruik van kunt maken. Om thee te zetten doet u geen cupje in de machine en drukt vervolgens op de knop voor een kopje koffie.

Kranten
Elke ochtend liggen er op de stamtafel kranten voor algemeen gebruik.

Lift
Om de lift te gebruiken dient u de knop van de gewenste etage ingedrukt te houden. Denk erom dat u niet op de rode knop drukt, welke de lift volledig vergrendelt.

Ontbijt
Voor het ontbijt kunt u plaatsnemen in ons restaurant. Wij serveren geen ontbijtbuffet maar een uitgebreid ontbijt aan tafel.

Maandag t/m vrijdag: 07:30 – 10:00 uur
Zaterdag en zondag:    08:00 – 10:30 uur

Opladen
U kunt uw elektrische fietsen opladen in onze fietsenschuur.

Parkeren
Gedurende uw verblijf kunt u gratis parkeren op onze parkeerplaats achter het hotel. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade of vermissing aan of van uw goederen in of buitenom het hotel.

Restaurant
Ons restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. U kunt vanaf 11:30 bij ons terecht voor een heerlijke lunch. ’s Avonds kunt u vanaf 17:00 terecht voor het diner. Reserveren is gewenst. De menukaart kun u inzien bij de receptie of bekijken op onze website.

Rookverbod
Het gehele hotel en restaurant zijn rookvrij. U mag roken op onze terrassen en op uw eigen balkon of terras. Wij vragen u uw kamerdeur zoveel mogelijk te sluiten in verband met rookoverlast. Bij een overtreding van dit rookverbod zijn wij genoodzaakt € 100,00 aan u door te belasten.

Roomservice
Wanneer u gebruik wilt maken van roomservice kunt u zich wenden tot de receptie. De extra kosten zijn € 5,00 per service.

Sleutelkaart
Uw kamerdeur wordt geopend met een elektronisch geladen sleutelkaart. Let erop dat uw deze kaart niet naast uw mobiele telefoon houdt om te voorkomen dat de kaart gewist wordt. Wanneer uw pas niet goed werkt verzoeken wij deze bij de receptie te laten controleren.

Suite
Het hotel beschikt over één suite met bubbelbad. Vraag voor meer informatie bij de receptie.

Telefoon
U kunt kosteloos naar de receptie of andere kamers bellen. Voor de receptie toets u 99, voor andere kamers toetst u het kamernummer in. Het is niet mogelijk langer dan 5 minuten naar buiten te bellen.

Toeristische informatie
Bij de receptie zijn enkele fiets- en wandelroutes verkrijgbaar. Voor informatie over de omgeving kunt u bij de receptie terecht. Voor uitgebreidere toeristische informatie kunt u terecht bij het Tourist Information Point Borger terecht, welke hier slecht 20 m van vandaan is.

Wi-Fi
In het gehele hotel heeft u gratis toegang tot ons Wi-Fi netwerk. U kunt kiezen voor het netwerk Bieze_guest, welke geen wachtwoord vereist.

Wijze van betalen
Contant of pin. Cards: Mastercard of VISA

Wijzigen | annuleren
Wijzigingen geschieden volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca. Mocht er zich iets voordoen waardoor u wilt wijzigen tijdens uw verblijf, richt u zich tot de receptie. Wij kijken graag wat er mogelijk is