Over HotelBieze

OVER ONS

Sinds het pand in 1969 werd herbouwd na een grote brand is er, behalve de naam, veel veranderd. Hotel Bieze zoals u het nu ziet is geopend op 28 maart 2015. In het nieuwe interieur is gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren en materialen; stoer, landelijk en sfeervol

 

Restaurant Vlint 21 biedt plek voor ruim 90 zitplaatsen en kenmerkt zich door de open structuur en warme uitstraling. Hotel Bieze is geschikt voor een ieder die heerlijk wil ontspannen. U kunt overnachtingen in één van de moderne kamers, genieten van (h)eerlijke gerechten of zakelijke bijeenkomsten organiseren in één van onze zalen.

ONZE VISIE

Hotel Bieze biedt Drentse gastvrijheid in landelijk ingerichte omgeving. Middels onze gastvrijheid, passie en professionaliteit onderscheiden wij ons bij alles wat we doen. Een heerlijk lunch, gezellig diner, vergadering/evenement, borrel op het lounge terras of een heerlijke overnachting met ontbijt, wij staan voor u als gast klaar.

ONZE BELOFTE

Wij streven er naar uw bezoek aan Hotel Bieze ontspannend, memorabel en vooral voor herhaling vatbaar te laten zijn Wij zullen er dan ook elke keer weer alles aan doen om dit voor u als gast te realiseren.

FREE WI-FI

FREE PARKING

CENTRAL LOCATION

EASILY ACCESSIBLE