OVER RESTAURANT VLINT21

Vlint 21 is een modern en jong restaurant maar kent al een lange geschiedenis! Vlint 21 zoals u het nu ziet is geopend op 20 april 2018. Het restaurant is onderdeel van Hotel Bieze waar ook, behalve de naam, veel veranderd is. Onze keuken onderscheidt zich door met elke gast rekening te houden, van vleeseter tot veganist. Wij serveren graag uw lunch en diner van woensdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur. 

Het restaurant biedt plek voor ruim 90 zitplaatsen en kenmerkt zich door de open structuur en warme uitstraling. Vlint 21 is geschikt voor een ieder die heerlijk wil ontspannen. U kunt overnachten in één van de moderne kamers, genieten van (h)eerlijke gerechten of zakelijke bijeenkomsten organiseren in één van onze zalen.

Let op; op maandag en dinsdag zijn onze restaurant en barfaciliteiten gesloten voor lunch en diner. In het dorp vindt u op loopafstand voldoende restaurants waar u kunt lunchen en/of dineren.

Ga naar de Vlint21 website

ONZE VISIE

Vlint 21 biedt Drentse gastvrijheid in landelijk ingerichte omgeving. Middels onze gastvrijheid, passie en professionaliteit onderscheiden wij ons bij alles wat we doen. Een gezellig diner, vergadering/evenement, borrel op het lounge terras of een ontspannen overnachting met ontbijt, wij staan voor u klaar!

ONZE BELOFTE

Wij streven er naar uw bezoek aan Vlint 21 ontspannend, memorabel en vooral voor herhaling vatbaar te laten zijn Wij zullen er dan ook elke keer weer alles aan doen om dit voor u als gast te realiseren.

Ga naar de Vlint21 website